Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης

Eρασμος

59100 Βέροια
+30 23310 74073
erasmos.veria@yahoo.gr

Εθελοντισμός

Η δράση του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης Ερασμος, βασίζεται στη στέρεη, αυθόρμητη και διαρκή υποστήριξη του δικτύου των μελών και εθελοντών του 

Τους ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τον εθελοντισμό στο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης Έρασμος. Ελπίζουμε ότι βρίσκουν μαζί μας μια ικανοποιητική και δυναμική εμπειρία μάθησης και μέσω της εθελοντικής προσφοράς την ικανοποίηση των φυσικών προσωπικών, ψυχολογικών και κοινωνικών αναγκών κάθε υγιούς μέλους της κοινωνίας μας.

Το εθελοντικό πρόγραμμα μας έχει εκείνη τη δομή, η οποία βοηθά κάθε εθελοντή στην ανάπτυξη διαφόρων δεξιοτήτων και στην εξοικείωση της προσωπικής και επαγγελματικής του εξέλιξης, με την υποστήριξη δράσεων που αυτός ή αυτή εκτελεί.

Το πρόγραμμα καλωσορίζει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, φύλων, όλων των επαγγελματικών και εκπαιδευτικών επιπέδων, οι οποίοι επιθυμούν να συνδεθούν στις κοινωνικές μας δράσεις, ως μέρος των βασικών δραστηριοτήτων του φορέα μας.

Καλοδεχόμαστε ανθρώπους με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, ζεστούς και υπεύθυνους, που να θέλουν να κάνουν τη συμβολή τους σε ένα κόσμο πιο ανθρώπινο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις ευκαιρίες εθελοντισμού που είναι διαθέσιμες.